Domján Tamás

 

Énekes vagyok és billentyűs hangszereken játszom, kb 25 éve a zenészpályán tevékenykedem. Több mint 2000 fellépés (koncert, bál, lakodalom) és négy lemez van a hátam mögött.

Az első Azért vannak a jóbarátok címmel 1995-ben az LMS, a második, dupla album Mulassunk Hajnalig címmel a WARNER MAGNEOTON kiadónál 2004 februárjában jelent meg, ami hamarosan aranylemez lett. A harmadik CD Mulassunk Hajnalig 2 címmel 2005 februárjától kapható a lemezboltokban. A következő, Mulassunk hajnalig Best-Of néven 2006 nyarán került a polcokra. 2007-ben Egy Nagy Buli az Élet címel került a boltokba egy hanghordozóm.

Másoknak is segítettem a lemezkiadásban pl: Csala Csilla és Máté Lajos lemeze Kocsmadalok címmel, A Jó LaciBetyár Halljunk szót Uraim lemeze, az én produceri munkámnak köszönhetően jelenhetett meg. Sajnos a lemezpiac csődje miatt nem tudtam több lemezt készíteni.

 

2002-ben az Országos énekverseny musical kategóriájában 1. helyezést értem el. Megkaptam a VIADUKT díjat, mely nagyon komoly szakmai elismerés.

Mindig nagy szerelem volt mások szórakoztatása, ezért sokadik zenekarom után, Tóth Árpi barátommal és Czipp Mónival megalakítottam a Koktél együttest, mely 15 évig néhány tagcserével, de rendületlenül működött, majdnem megérte a nagykorúságot. A Koktél zenekarból került ki a Megasztár győztese Tóth Veronika és a Megasztár 2 popcsillaga Tóth Gabi is.

 

Sok remek zenésszel, énekesnővel volt szerencsém dolgozni zenei pályámon pl: Korcz Peti, Tóth Árpi, Csillag Rocky Róbert (dobosok) Kálmán Katica, Czipp Móni, Csala Csilla, Böröczky Anna, Eőri Eszti, Kádár Anita, Nagy Eszti, Tóth Vera, Tóth Gabi (énekesnők), Fodor Tibcsibácsi Tibor, Szabó Zsoltincs (basszus) Máté Lajos, Menyus, Fülöp Ádám, Fülöp Szabolcs (gitárosok) Györei Attila (szaxofon).

 

15 év után gondoltam egy nagyot, Nagy Eszterrel, megalapítottuk új csapaunkat Calypso néven. 2015 Szeptember elejétől Csala Csilla énekesnővel, ismét KOKTÉL Együttes néven jelenünk meg a nagyérdemű közönség előtt.

 

Célom továbbra is a minőségi zeneszolgáltatás, mai, nosztalgia, mulatós magyar és nemzetközi slágerekkel. Hk Audio és Dynacord hangrendszeremmel rendezvényeket vállalok, közismert művészeket hangosítok, élő koncerteken, lakodalmakon, bálokon, céges rendezvényeken és bármiféle zenés rendezvényen ma is fellépek!

Csala Csilla

 

Valamikor régen, még óvodás koromban, a nővéreim ékszereivel felcicomázva, tűsarkú cipőikben bukdácsolva, egy hatalmas, csillogó színpadon álltam és énekeltem a zenéért rajongó közönségnek… Akkoriban a mikrofon ugyan még csak egy ceruza, a színpad a tapolcai nappalink, az ujjongó nézőközönség pedig a csendes, ámde kritikus falitükör volt…

Hogy a gyermekkori álmom egyszer valóra válhasson, ének-zene tagozatos általános iskolába jártam, zongorázni tanultam a zeneiskolában, gimnáziumban a gitárt is megszólaltatva énekeltem az aktuális slágereket, majd végül ének-zene és karvezetés szakos tanár lettem.

Az álmom szép lassan valósággá vált… Énekeltem rockzenekarban, szerepeltem rockoperában, musicalekben, és énekesnője lettem a Koktél együttesnek. Öt évig együtt dolgoztunk Tomival, rengeteg utcabálon, lakodalomban szórakoztathattuk a közönséget.

Az élet évekkel ezelőtt elsodort a Balaton déli partjára, így a közös zenélés egy időre megszakadt. A zenétől nem eltávolodva, sokszor felléptem önálló műsorral.

Nagyon örülök , hogy újra együtt járhatjuk az országot; vidám, felhőtlen szórakozást ígérve mindenkinek, aki eljön és meghallgat minket.

Gyertek, mert vár Benneteket egy fantasztikus buli, egy igazi zenei Koktéllal!

Itt is zenéltünk

 

Ábrahámhegyi Borhét

Badacsonyi Borhetek

Badacsonyi Szüret

Hotel Gesztenye Somogygeszti
Kiskunfélegyháza 
Városi rendezvénycsarnok

Nemzetek Játékai Fesztivál Pápa

Révfülöpi Szüret

Sportmax Budapest
Syma-csarnok Budapest
Szent György Panzió Tapolca
Varjú Fogadó Tapolca

 

És még nagyon sok helyen, Sör és borfesztiválok, bálok lakodalmak és mindenféle rendezvények az ország bármely pontján.

Az oldalt készítette:

Rácz Gergő

2019

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now